Generalforsamling 2024

Generalforsamling 2023

                           

Bestyrelsens Beretning for året 2022
v/generalforsamlingen tirsdag, den 21. marts 2023

 

Året 2022 var året hvor Coronaen slap taget, så vi igen måtte mødes uden forbehold, det gjorde at vi nu kunne genoptage alle vores arrangementer uden forbehold.

I marts havde vi Møllecafe og Generalforsamling, i juni havde vi åben mølle, og i august møllemarked. I oktober igen Møllecafe og endelig i december Julehygge. Alle arrangementer var gode og skæppede lidt i vores kasse.  

 

Vi kunne nu også gå i gang med at få færdiggjort ombygningen af magasinbygningen med nyt køkken fra OT Skabe, der havde givet et godt tilbud, og Sonja havde været på besøg hos Henriks Hvidevare og fik her også et godt tilbud på en opvaskemaskine og en varmepumpe. Povl fik tilsluttet vandet og vi fik lavet en afløbsbrønd og så var alt indendørs færdigt, på nær lidt manglede finish som Fin klarede.

Udvendigt skulle vi nu havde ordnet murene og vi startede med at fylde hullerne efter stænkpudsningen. Men efterfølgende er vi kommet i tvivl om ikke vi skal få huset grov pudset i stedet for, så det satser vi på vi få gjort i 2023.

 

I selve møllen har Povl gået og puslet med at lave udstilling og i det hele taget gjort det rigtig hyggeligt.

Ellers har vi ikke gjort meget andet, men det håber vi på vi får gjort i 2023.

 

Povl har også i løbet af året fået lavet et toilet i skurvognen. Det er blevet rigtig flot og indbydende. Det betød også at vi fik revet det gamle toilet ned og ryddet op så vi nu kan være os selv bekendt. Der mangler dog lige den sidste maling af skurvognen.

 

Der var også familiebesøg af Kirsten Poulsen fra Fanø. Kirsten er oldebarn til Christian Nielsen og Johanne. Kirsten havde inviteret hele familien, tiptipoldebørn til Christian Nielsen, til frokost på møllen med efterfølgende tur i området.

Til jul havde møllen igen besøg ude fra den store verden. Denne gang fra Canada, også besøg af nogle tiptipoldebørn til Christian Nielsen og Johanne. Og i løbet af året, på vores møllecafedage, kom der besøg fra Spanien og Frankrig. Så vi er blevet helt internationale.

 

Det var så i år Jens tog over på vores hjemmesiden, fik lavet en ny side som er opdateret og bliver det efterfølgende, det har gjort at vi nu har haft 7.800 besøgende på siden og det fra hele verden. Jeg vil gerne takke Mette Plesner for alle de år, hvor hun har arbejdet med hjemmesiden. Tusind tak.

 

Jens og Jeg var på et dagskursus i fundraising og bedre økonomi. Et godt og inspirerende kursus, som har gjort, at vi nu har fået udarbejdet et skriv, så vi for alvor kan komme i gang med at søge fonde.

Vi var også med til fællesmøde for Vest og Sydsjælland Møllelaug. Vi arrangerer fællesmødet i 2023.

 

Stor tak til Fin, Povl, Arly, Lisbeth og Inger for deres store indsats.

 

Fremover vil der fokuseres på at få indsamlet midler til en omgang (ca. kr. 140.000) samt at få pudset Magasinbygningen samt lavet lidt småting inde i Møllen.  Vi får også besøg af Dansk Mølleforening her i 2023, det ser vi frem til.

 

På bestyrelsens vegne

 

Stig Eriksson

formand

______________________________________________________

Referat fra generalforsamlingen den 21. marts 2023 i følge indkaldelsen